Dagvoorzitter

Frans Miggelbrink is ook dagvoorzitter tijdens het tweede OmgevingsCongres op 31 mei. Een man met humor, scherpe analyses en een inspirerende werkwijze.

website: Frans Miggelbrink

 

 

 

Frans over zichzelf:

‘Ik ben Achterhoeker en werk als discussieleider, dagvoorzitter, communicatie-adviseur. Betrokken bij talloze interne en externe communicatie trajecten zowel voor overheid, bedrijfsleven als vele non-profit organisaties. In essentie gebruik ik die vaardigheden die nodig zijn om een traject tot zijn recht te laten komen. Twintig jaar ervaring met communicatie. Scriptschrijver voor de Nederlandse Onderwijs Televisie en AVRO geweest. Columnist van evenementen vakblad Eventbranche en de Gelderlander. Van scriptschrijver van “Zeg ‘ns Aa” tot discussieleider / dagvoorzitter die elke zaal laat ontdooien om zo tot de gemeenschappelijke kern te komen. Een Intermediair voor bedrijven of overheid in de meest uiteenlopende communicatietrajecten en zo ook maker van Radio voor de belastingdienst.

Specialties: Interactie met de doelgroep is het meest essentiĆ«le voor elk communicatie traject. Daar kun je heel filosofisch over doen maar de kern is dat je capabel bent om contact te maken.’