Home

 

bekijk hier onze laatste mailing met het vlog

Het derde vlog over het OmgevingsCongres waarin Frans Miggelbrink in gesprek gaat met Wico Ankersmit over zijn workshop:

Het tweede vlog over het OmgevingsCongres staat online! Waarom is het juist nu belangrijk om naar het congres te komen?

Tijdens het tweede OmgevingsCongres op 31 mei 2018 ligt de focus op HOE we een effectievere samenwerking en de beoogde cultuurverandering uit de Omgevingswet tot stand kunnen brengen. Voor (lokale) overheid, bedrijfsleven en particulieren. Verder kijken dan de eigen afdeling en organisatie en openstaan voor nieuwe uitdagingen. Dat geeft energie!
Het OmgevingsPlatform helpt je bij de voorbereiding op een andere manier van werken. Dit jaar staat 3D centraal. Wat kunnen we leren van 3D printen? Hoe kunnen we in co-creatie dingen tot stand brengen? Tijd voor actie! Daar heb je de Omgevingswet namelijk helemaal niet bij nodig.

Bekijk hier de mailing van 13 april 2018 met info over workshopleiders.

Bekijk hier de mailing van 3 april 2018 met het laatste nieuws over het congres en de plenaire sprekers.

Inschrijven

Schrijf je nu in voor het tweede OmgevingsCongres op donderdag 31 mei in de Veerensmederij in Amersfoort en zet de datum ‘vast’ in je agenda.
Het complete programma is bijna rond. Binnenkort zie je dat op deze website.

Kosten: € 295,- inclusief koffie/thee, lunch, borrel.

Lid van onderstaande brancheverenigingen? Dan betaal je € 195,- :
– Vereniging Bouw- en Woningtoezicht Nederland
– Vereniging Stadswerk Nederland
– Bouwend Nederland
– Jong Leefomgeving
– VHG – Ondernemers in het groen
– Platform Omgevingsmanagement

JA, IK KOM NAAR HET OMGEVINGSCONGRES

Neem eens een jonge collega mee!

Neem een jonge collega (die 35 jaar of jonger is op de dag van het OmgevingsCongres) mee voor het sterk gereduceerde tarief van € 95,-.
Wanneer je gebruik maakt van deze regeling vul je in het aanmeldformulier bij ‘jonge professional meenemen’ de naam en de geboortedatum in van de jonge collega.
Het OmgevingsPlatform biedt deze mogelijkheid om de betrokkenheid van jonge professionals, kennisontwikkeling en doorwerking tussen generaties te stimuleren.

 

Prijzen per persoon, exclusief 21% BTW.

 

 

 

 

 

 

 

 

Locatie

Het tweede OmgevingsCongres op donderdag 31 mei 2018  wordt opnieuw georganiseerd in de Veerensmederij in Amersfoort. Een prachtige, inspirerende locatie op loopafstand van NS station Amersfoort, waar we graag terugkomen.

 

 

Programma

 Er kunnen nog enkele wijzigingen in het programma worden aangebracht.