Home

Het OmgevingsCongres 2018 gaat niet door

Ondanks alle voorbereidingen, mailings en persberichten hebben wij het door ons gestelde doel niet bereikt. Een congresdag met te weinig deelnemers heeft voor de deelnemers onvoldoende toegevoegde waarde en dat geldt ook voor de workshopsleiders en plenaire sprekers. Blijkbaar is nog lang niet iedereen bezig met de samenwerking die tot stand moet komen door de Omgevingswet.
Wij, als organisatie, gaan 31 mei aan de slag met alternatieve ideeën om samenwerking, cultuur en gedrag met betrekking tot de Omgevingswet op de agenda te krijgen. Wij zijn er nog steeds van overtuigd dat deze essenties van de Omgevingswet meer aandacht verdienen. Wij komen daarna snel bij u terug met nieuwe informatie en mogelijk een voorstel voor een andere bijeenkomst bij u in de regio!

bekijk hier onze laatste mailing met het vlog

Het derde vlog over het OmgevingsCongres waarin Frans Miggelbrink in gesprek gaat met Wico Ankersmit over zijn workshop:

Het tweede vlog over het OmgevingsCongres staat online! Waarom is het juist nu belangrijk om naar het congres te komen?

Tijdens het tweede OmgevingsCongres op 31 mei 2018 ligt de focus op HOE we een effectievere samenwerking en de beoogde cultuurverandering uit de Omgevingswet tot stand kunnen brengen. Voor (lokale) overheid, bedrijfsleven en particulieren. Verder kijken dan de eigen afdeling en organisatie en openstaan voor nieuwe uitdagingen. Dat geeft energie!
Het OmgevingsPlatform helpt je bij de voorbereiding op een andere manier van werken. Dit jaar staat 3D centraal. Wat kunnen we leren van 3D printen? Hoe kunnen we in co-creatie dingen tot stand brengen? Tijd voor actie! Daar heb je de Omgevingswet namelijk helemaal niet bij nodig.

Bekijk hier de mailing van 13 april 2018 met info over workshopleiders.

Bekijk hier de mailing van 3 april 2018 met het laatste nieuws over het congres en de plenaire sprekers.

Inschrijven

 

 

 

 

 

 

 

 

Locatie

Het tweede OmgevingsCongres op donderdag 31 mei 2018  wordt opnieuw georganiseerd in de Veerensmederij in Amersfoort. Een prachtige, inspirerende locatie op loopafstand van NS station Amersfoort, waar we graag terugkomen.

 

 

Programma

 Er kunnen nog enkele wijzigingen in het programma worden aangebracht.